در گذر ایام گم شدم... امام باقر و امام صادق علیهماالسلام میفرمایند: به راستی ما شب های جمعه را چگونه سپری می کنیم؟ اگر اینگونه باشد، (ان الانسان لفی خسر) است پاسخ اعمالمان. امام صادق علیه السلام فرموده اند: و جمعه برای نظافت کردن و پاکیزگی است و آن عید مسلمانهاست . . . قائم ما علیه السلام در روز جمعه قیام می کند و. . . هیچ عملی در روز جمعه با فضلیتر از صلوات بر محمد و آل محمد نیست. آدینه روز ظهور است و پایان هجران... دست در دست هم گذاریم و دعای سلامتی حضرتش را زمزمه کنیم: بسم الله الرحمن الرحیم
یادم می رود گاهی در چندمین روز هفته قرار دارم... گاه می پرسم از اطرافیان، امروز چند شنبه ست؟
گیج و گنگ شده ام در احوالات خویش و سرگردان دل طوفانی خویشم.
ولی با این اوصاف شب جمعه یادم نمیرود... آری...
چگونه ممکن است بعد از عمری گدایی شب جمعه ام را فراموش کنم؟
شبی که شور و شعف موج می زند در دل همگان. سراغ بگیر، مطمئنا کمتر کسی را خواهی یافت که شبهای جمعه دلگیر باشد...
اصلا غروب پنجشنبه حال و هوای دیگری دارد.
خصوصا در دین ما نیز فضایل زیادی برای این روز این شب بیان شده است.
شب جمعه که میشود خداوند ملائکه ای را امر میکند که از اول شب تا آخر آن ندا کند و شبهای دیگر فقط در ثلث آخر شب ندا میکنند - که آیا سائلی هست که به او عطا کنم؟ آیا توبه کننده ای هست تا توبه اش را بپذیرم؟ آیا استغفار کننده ای هست که او را ببخشم؟ ای طالب خیر روی آور و ای طالب شر دست بردار.
آیا آنقدر دنیا سرگرممان کرده است که دیگر وقتی برای طاعت و عبادت باقی نگذاریم؟
آیا این شب را شب خوبی می پنداریم تا پاسی از نیمه شب بیدار بمانیم به امید اینکه فردا تعطیل است و می توانی تا اواسط روز به استراحتمان برسیم؟
آیا خود را به تغافل می زنیم و این شب را از دست می دهیم؟
دلت می آید دعای ندبه صبح جمعه را از دست بدهی؟ چگونه می توانیم ساده بگذریم از کنار موهبات روز جمعه؟
آیا جمعه یک روز آرام. تعطیل، بدون دغدغه، و روز خواب و آسایش آخر هفته است؟
تا به حال برایش چه کرده ایم؟ همو که جمعه ها برای او تعطیل شده است...
تعطیل شده است تا برای آمدنش مهیا شویم و آذین بندیم دلها را برای وصلش... و جمعه ها عید آمدن اوست و این عید بی او عزاست و ما مسروریم و نمی دانیم که آرامش دلها با اوست... در جهالت خویش به سر می بریم و نمی دانیم قدرش را...
«اللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَةِ وَفی کُلِّ ساعَةٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِدا وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَک َطَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلا»